Datorita unei biblioteci reusite, vei avea posibilitatea de a imbunatati decorul camerelor tale.

Bibliotecile pot conferi unui mediu un aer sofisticat sau un aer mai cald.

Stim cu totii ca unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem primi este o carte.

Gandindu-ne la acest criteriu ca biblioteca noastra este locul unde ne vom pastra toate comorile.

O biblioteca completa si bine intretinuta estetic va da un aer sofisticat camerelor tale. Astfel, decorul va avea o valoare semnificativ mai mare datorita utilizarii lor.

In ceea ce priveste diferitele modele de biblioteca, iti putem spune ca alternativele sunt cu adevarat infinite, in plus, an de an se adauga noi modele pe baza modificarii designului si a noilor materiale care apar pe piata.

In acest articol vei gasi diferite sfaturi pentru a avea cea mai buna biblioteca in casa ta si cum sa o faci sa arate perfect.

Aranjeaza in functie de culori

Biblioteca este unul dintre obiectele de mobilier de living care atrage, instant, atentia. Acest lucru se datoreaza fie maiestriei aranjamentului, fie, dezordinii generalizate.

Ca sa nu cazi in capcana celei de-a doua categorii, ia-ti o zi libera si amenajeaza cartile fie in functie de culori, de marime sau de gen si subgen.

Imbina cartile cu trofeele sau statuetele

Nu demult, camerele de zi gazduiau vitrinele, acele piese de mobilier care, acum, lipsesc aproape cu desavarsire din casele romanilor.

Bibliotecile sunt spatioase si generoase cu depozitarea, de aceea, sunt potrivite si pentru diversele decoratiuni.

Trofeele copiilor sau poate ale tale, dar si statuete sau amintiri din calatorii exotice, toate se pot integra din loc in loc in biblioteca.

Nu le amplasa, totusi, in fata cartilor pentru ca risti sa aglomerezi. Mai bine, rezerva-le spatii separate. In acest fel, vei da impresia de mai mult spatiu si de aerisire.

Creeaza un colt al amintirilor

Daca iti place sa pastrezi fotografii cu tine si familia in momentele voastre frumoase, pune-le in biblioteca, dar nu la fel de rasfirate precum celelalte obiecte de decor.

Pana la urma, nu vrei ca acestea sa acapareze complet decorul. Cartile sunt in prim-plan, dar, poti crea si un micut colt al amintirilor, unul la care sa te uiti cu drag de fiecare data.

Amenajeaza biblioteca in forma L

Daca ai citit multe carti si nu le-ai mai putut inghesui in biblioteca actuala este timpul sa faci o schimbare de decor.

De ce sa ai o singura biblioteca si nu doua? Amenajeaza pe doi pereti alaturati biblioteca devenita, astfel, mult mai incapatoare pentru a-ti gazdui toate cartile.

Iluminatul pentru zona bibliotecii

Persoanele pasionate de lectura stiu cat de important este sa aiba cea mai buna iluminare.

Cu un iluminat adecvat, poti gasi cartile pe care le cauti in cel mai scurt timp.

Una dintre cele mai populare alternative de iluminat este o lampa de podea mare, care poate fi folosita si pentru a ilumina zona de lectura.

Cu atat mai mult daca ai la dispozitie o canapea sau un fotoliu bun pentru a te bucura de lectura.

Nu numai ca iluminatul unei biblioteci ar trebui sa fie luat in considerare cu gandul la lectura, dar ar trebui sa tii cont si de faptul ca acest mobilier a devenit un element decorativ excelent in multe case.

De aceea, va fi necesar sa o expui corect, la fel cum facem cu un tablou bun sau o sculptura frumoasa pe care o asezam intr-un loc privilegiat din sufragerie.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Cum sa faci o biblioteca sa arate perfect

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit o intelegere mai buna a subiectului discutat. Am apreciat faptul ca autorul a abordat diferite perspective si a oferit exemple concrete pentru a sustine punctele sale de vedere. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de subiect.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa adune informatii relevante si sa le prezinte intr-un mod clar si concis. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de modul in care sunt prezentate argumentele.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol. Imi place cum sunt structurate informatiile si cum autorul isi sustine punctele de vedere cu dovezi solide. Recomand cu caldura citirea acestui articol.

  4. Mi-a placut modul in care sunt prezentate argumentele si exemplele din articol. Este o lectura captivanta si educativa pentru oricine doreste sa inteleaga mai bine acest subiect.

  5. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la lumina.

Comments are closed.