Oops, se pare ca ai probleme intestinale. Bineinteles ca vrei sa rezolvi problema cat mai rapid. Acesta artiol iti va oferi un remediu natural pentru probleme de genul diaree, constipatie, flatulenta excesiva, crampe, miscari intestinale neregulate, energie scazuta si un sistem imunitar slabit.

Am putea spune cat de absolut minunata este aceasta reteta, cat de bine functioneaza, devenind la modul general agentii sai de vanzare, subliniindu-i benefiicile incontestabile.

Cu toate acestea, suntem un site de genul „dupa poama se cunoaste fructul”, asadar va trebui sa incerci de unul singur pentru a putea vedea cat de bine functioneaza pentru tine.
Fara alte adaugiri, iata ingredientele:

Ingredientul nr.1 Kefirul

Keriful este descris de site-ul care-i poarta numele ca avand „un gust de tarta, energizant, asemanator cu un iaurt de baut, dar care contine un ferment benefic, precum si o bacterie „probiotica” prietenoasa care se gaseste in iaurt”.

Continua prin a explica faptul ca „Pentru cei intoleranti la lactoza, abundenta beneficiilor de fermentare si a bacteriilor ofera lactoza, o enzima ce consuma majoritatea lactozei ramase in urma procesului de cultura a bacteriilor”. Poate rezulta din laptele urmatoarelor surse: vaca, capra, oaie, cocos, soia sau orez.

„Semintele” de kefir sunt o substanta gen jeleu de culoare galbena, facand ingredientul unic, fiind singura cultura de lapte care face acest lucru. Ia forma unor mici conopide, iar unele pot creste sub forma unor hartii de marimea palmei. Aceste seminte fermenteaza laptele, fiind apoi filtrate afara.

Ingredientul nr.2 – Semintele de in

Arata ca semintele de susan, doar ca sunt negre, semintele de in au o varietate de proprietati sanatoase. Sunt anti-bacteriene, anti-virale, anti-fungice, antioxidante, renegereaza pielea si protejeaza sistemul cardio vascular, ceea ce este perfect pentru intestinul tau gros.

Conform Dr. Axe, daca tu consumi 2 lingurite de seminte de in, acestea sunt echivalente cu 5 grame de fibre, sau un sfert din doza zilnica recomandata. Ofera nutrienti pentru bacteriile sanatoase din stomac, pentru a ajuta colonul sa se curete cum trebuie.

Nota: Daca organismul tau nu este obisnuit cu produsele fermentate, se recomanda sa incepi cu pasi mici, dar NU in fiecare zi pentru ca organismul tau are nevoie de o pauza din cand in cand. Cu toate acestea, continua cu ea timp de 2,3 saptamani pentru un efect cumulativ.

Reteta eliminare reziduuri intestinare

O lingurita de seminte de in de sol amestecata cu un sfert sau o treime de pahar de kefir inainte de micul dejun, apoi din nou inainte de somn (unor oameni le-a fost mai usor sa incerce prima oara kefirul cu mesele, cum ar fi o cantitate mica odata cu micul dejun).

Bea cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi. Fa acest lucru timp de o saptamana, apoi sari peste reteta o zi-doua, pentru a-i oferi organismului o pauza. O poti folosi ca intretinere permanenta sau s-o periodic.

Bea cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi. Fa acest lucru timp de aproximativ o saptamana, apoi mai sari cate o zi doua, pentru pauza necesara organismului tau. Poti face asta ca intretinere permanenta sau periodic.

7 thoughts on “Acest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece m-a ajutat sa imi clarific unele nelamuriri legate de subiect. Recomand cu caldura lectura acestui material tuturor celor interesati de domeniu.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a abordat aceasta tema complexa, explicand pe intelesul tuturor conceptele cheie si oferind exemple relevante. Este un articol bine documentat si structurat.

  3. Articolul este foarte interesant si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le stiam despre subiectul respectiv. Am acum o perspectiva noua si sunt recunoscator pentru informatiile oferite.

  4. Un alt aspect important mentionat in articol este rolul critic pe care il joaca parintii in monitorizarea si sustinerea copiilor lor in utilizarea corecta a tehnologiei. Colaborarea intre scoli, parinti si elevi este esentiala pentru a asigura un mediu propice pentru invatare.

  5. Folosirea tabletelor in scoala poate contribui la individualizarea procesului de invatare si la adaptarea acestuia la nevoile specifice ale fiecarui elev. Este esential ca educatorii sa fie pregatiti sa integreze tehnologia in activitatile lor didactice si sa ofere suport elevilor in utilizarea acesteia.

  6. Este important sa existe o balanta intre utilizarea tehnologiei in educatie si mentinerea unui echilibru intre mediul online si cel offline. Articolul subliniaza necesitatea unei abordari integrate care sa combine avantajele tehnologiei cu interactiunea directa dintre elevi si profesori.

  7. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei asupra educatiei si cum aceasta poate fi folosita pentru a imbunatati procesul de invatare. Sunt de acord cu ideea ca utilizarea tabletelor in scoli poate facilita accesul la informatii si poate stimula creativitatea elevilor.

Comments are closed.